Borgmesteren: Corona kender ikke til kommunegrænser

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (A). Foto: Laila Versemann


Holbæk Kommunes borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen har som følge af de skærpede restriktioner, som nu også gælder for Holbæk Kommune lavet et opslag på Facebook.

I opslaget skriver borgmesteren bl.a.: “Regeringen har netop meldt ud, at Holbæk Kommune fra i morgen fredag klokken 16 bliver omfattet at de skærpede restriktioner, som lige nu gælder i 38 kommuner i landet. Det samme gør yderligere 30 kommuner.”

“Her i Holbæk Kommune har vi ikke som i andre kommuner et alarmerende højt smittetal, men det stiger også markant hos os. Desværre. Derudover er mange af vores nabokommuner hårdt ramt, og der er mange, der pendler både ind og ud af kommunen for at arbejde. Corona kender ikke til kommunegrænser og vi skal samlet i regionen passe på hinanden. Derfor er det nødvendigt, at de skærpede restriktioner også skal gælde for os.”

“I foråret viste vi, at vi i Holbæk Kommune kan stå sammen og klare os godt igennem en svær situation. Det må vi gøre igen”

Handl lokalt

Borgmesteren opfordrer til, at man støtter de lokale erhvervsdrivende og handler lokalt:

“Butikkerne i Holbæk Kommune kan stadig holde åbent. Så husk at handle lokalt. Naturligvis kun én ad gangen, så vi ikke udsætter hinanden for unødig smitterisiko.”

“Restauranter lukker for gæster i lokalet, men take away er stadig en mulighed. Det har jeg tænkt mig at gøre brug af, og det vil jeg også opfordre jer til”.

“Det bliver uden tvivl en svær periode for os alle sammen. Men lad os hjælpe hinanden med at komme bedst muligt igennem den. Lad os – endnu engang – finde nye måder at række ud til dem, der kan sidde hjemme og være ensomme eller triste. Og lad os ikke mindst støtte det lokale erhvervsliv.”

Du kan læse hele borgmesteren Facebook-opslag her: https://www.facebook.com/ChristinaKrzyrosiakHansen/posts/3364523773645633

Læs også: Nu rammes Holbæk af corona-restriktioner

Denne artikel er publiceret den 10. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply