Spritbilist uden kørekort mistede bilen

Lørdag aften anholdt og sigtede politiet en 58-årig mand fra København S for spirituskørsel i en personbil, som han i øvrigt slet ikke måtte være fører af, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet.

Manden blev standset kort efter klokken 20.30 på Landevejen ved Svinninge.

Den 58-årige blev løsladt efter at have fået udtaget en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere for alkohol. Ved løsladelsen gjorde politiet ham bekendt med, at hans personbil blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation på grund af gentagne overtrædelser af færdselsloven med hensyn til både spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden.

Den 58-årige vil senere blive indkaldt til retten, når straffesagerne og spørgsmålet om endelig konfiskation af personbilen skal afgøres.

Leave a Reply