Bilist sigtet for narkokørsel, knive og narkobesiddelse

Klokken 00.30 natten til lørdag standsede politiet eb bil på Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

Bag rattet sad en 36-årig mand fra Holbæk, som var påvirket af narko, hvilket han blev sigtet og anholdt for.

Da politiet ransagede bilen blev der fundet en forhammer og syv køkkenknive, som den 36-årige på tidspunktet ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Derudover blev fundet 0,14 gram kokain, fire små poser med hashklumper og tre piller. Han blev derfor sigtet for våbenloven, knivloven og lov om euforiserende stoffer. Politiet beslaglagde de ulovlige genstande, og skal nu undersøge, hvad pillerne indeholder.

Den 36-årige var så utilfreds med politiet, at han højlydt kaldte en betjent alverdens ukvemsord, hvilket var egne til at forstyrre den offentlige orden. Han blev derfor også sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Efter blodprøveudtagelsen var den 36-årige fortsat så opfarende og udadreagerende, at han blev sat i detentionen til afrusning. Han blev løsladt næste formiddag, da han var kølet af, men kan forvente at høre meget mere fra politiet i sagerne.

Denne artikel er publiceret den 23. november 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply