Bandidos holdt fest

Lørdag aften var der fest hos den lokale afdeling af Bandidos MC.

Bandidos MC Westcity, der efter flytningen fra Østerstræde for to år siden er flyttet ind på Industrivej i Jyderup, holdt 2 x 5 års jubilæum for Bandidos-medlemmerne Benjamin og Kevin.

Ifølge invitationen var der “drinks, mad og musik” til de fremmødte.

Holbaekonline.dk var tilstede ved Bandidos’ klubhus da gæsterne kom. Blandt dem var fuldgyldige medlemmer af Bandidos bl.a. fra chapteret ‘CPH South’, der ligger i Sydhavnen i København, prøvemedlemmer, samt fuldgylige medlemmer og prøvemedlemmer fra Bandidos-støtteklubberne Bifrost MC og Cobra MC.

Politiet var også tilstede foran klubhuset med fem civilklædte betjente, som registrerede gæsternes navn og yderligere generalia, samt fotograferede dem til politiets registre efterhånden som de ankom til festen.

Denne artikel er publiceret den 10. oktober 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply