Rutinekontrol af bil afslørede våben, narko og medicin

Der var “gevinst” da politiet tirsdag eftermiddag ved 14-tiden standsede en personbil på Kalundborgmotorvejen ved Regstrup for at lave en rutinekontrol.

Patruljen opdagede, at bilen havde alt for nedslidte dæk, hvilket de sigtede bilens fører, en 49-årig mand fra Svebølle for, og udstedte en bøde på bødeappen.

Betjentene så, at manden havde et slagvåben, en såkaldt totenschläger liggende i bilen, så han blev sigtet for at overtræde våbenloven og bilen blev ransaget. Her fandt betjentene endnu et totenschläger, en ulovlig kniv og en afmeldt nummerplade.

En narkohund blev tilkaldt og gennemgik bilen, hvor der blev fundet et snifferør med hvidt pulver, som blev testet til at være amfetamin. Der blev desuden fundet 7 viagrapiller, som den 49-årige ikke kunne dokumentere var lovligt udstedt til ham på recept. Den 49-årige blev sigtet for de mange overtrædelser og politiet beslaglagde de ulovlige effekter. Den sigtede ønskede beslaglæggelsen af snifferøret forelagt retten, som nu skal tage stilling til, om politiet havde ret til at tage snifferøret fra manden.

Politiet undersøger nu, om den sigtede har en recept på medicinen, så han lovligt kan besidde pillerne. Han kan forvente at høre mere fra politiet for sine mange sager.

Denne artikel er publiceret den 5. august 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply