25. april 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/da/users/webandi-1460261/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5401860">Andreas Lischka</a> / <a href="https://pixabay.com/da/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5401860">Pixabay</a>

Arkivfoto: Andreas Lischka / Pixabay

En 25-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for grov vold mod en 23-årig mand.

De tog mænd, kom ved halv et-tiden natten til lørdag gående sammen på Jernbanevej i Mørkøv, efter at have forladt en fest.

De to kom op at toppes og det udviklede sig til et slagsmål. I den forbindelse blev den ene, en 23-årig mand fra Smørum slået i hovedet med en topnøgle af den anden, en 25-årig mand fra Mørkøv.

Den 23-årige var gået fra stedet, men blev fundet alvorligt tilskadekommen omkring 1 km fra det sted, hvor han pådrog sig skaden. Han blev kørt til sygehuset i ambulance til behandling for et alvorligt hovedtraume.

Den 25-årige blev anholdt og sigtet for grov vold. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet til den 25. august.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at sygehuset lørdag aften meldte, at den 23-årige var uden for livsfare, men fortsat indlagt til behandling.