Nul rigtige gav en halv million

En heldig spiller fra Holbæk tog turen til toppen og vandt 500.000 kroner i spillet Alt Eller Intet – med nul rigtige på kuponen.

Det er tilfældet for en heldig person i Holbæk, der onsdag spillede Alt Eller Intet hos Danske Spil, hvor det gælder om at have 12 eller 0 rigtige. Med andre ord: enten er du heldig og rammer alle, eller også er du uheldig og rammer ingen. Begge dele udløser den svimlende gevinst på en halv million kroner.

Det oplyser Danske Spil A/S.

Den heldige vinder spillede 6 rækker med et samlet indskud af 60 kroner – og der var 0/12 rigtige på kuponen, hvilket altså betyder, at den nu er 500.000 kroner værd.

Danske Spil ønsker vinderen stort tillykke med den flotte gevinst.

Om spillet
Alt eller Intet er faktisk helt ligetil. Det går ud på at gætte 12 rigtige tal ud af 24mulige. Har du 0 rigtige eller 12 rigtige, vinder du hovedpræmien på 500.000 kr. Du kan altså være heldig og ramme alle 12, eller du kan være uheldig og ramme akkurat 0. Begge dele udløser den fornemme præmie på 500.000 kroner.

Denne artikel er publiceret den 30. juli 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply