Indbrud hos Undløse Kirke

Undløse Kirke. Arkivfoto: Jürgen Howaldt <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en">(CC BY-SA 3.0 DE)</a>

Undløse Kirke. Arkivfoto: Jürgen Howaldt (CC BY-SA 3.0 DE)


En havetraktor og tre dunke brændstof er blandt de ting, som er blevet stjålet fra et redskabsskur tilhørende Undløse Kirke.

Midt- og Vestsjællands Politi olyser, at man modtog anmeldelsen om indbruddet i går, tirsdag, kl. 07.45 og en politipatrulje blev sendt til stedet of rat lave en gerningsstedsundersøgelse.

Fra stedet er der stjålet en havetraktor, en kompressor, en hækklipper, en multimaskine og tre dunke med brændstof.

Havetraktoren var forsynet med GPS, og den kunne lokaliseres til en landejendom på Ringstedvej ved Hellestrup syd for Holbæk. Politiet kørte til stedet, hvor de fandt havetraktoren. Ejendommen blev grundigt undersøgt, men der blev ikke fundet yderligere koster fra indbruddet på stedet. Politiet havde ingen grund til at mistænke beboerne på ejendommen for at stå bag indbruddet.

Søger vidner
Politiet efterforsker sagen og søger i den forbindelse vidner, som har bemærket noget omkring indbruddet, som skete mellem kl. 06.30-06.37 tirsdag morgen, hvor GPS trackeren registrerede, at havetraktoren flyttede sig.

Borgere som har bemærket en gul Stiga Havetraktor, som blev transporteret fra Undløse Kirke til Ringstedvej ved Hellestrup, hvor den blev læsset af, bedes ringe til politiet, hvis de kan bidrage med oplysninger om køretøj eller personer i forbindelse med dette.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 15. juli 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply