41-årig sigtet for vold mod togkontrollør

En 41-årig mand fra Mørkøv blev mandag eftermiddag anholdt og sigtet for vold mod en togkontrollør. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 41-årige var passager på toget, men havde ikke nogen billet. Derfor udskrev togkontrolløren en bøde til den 41-årige, som bestemt ikke var tilfreds med. Han blev opfarende og truende overfor togkontrolløren.

Poltiet blev tilkaldt og fik i Hvalsø kontakt med togkontrolløren og den 41-årige, som nu var faldet til ro. Togdriften blev indstillet, mens politiet undersøgte sagen nærmere, og det viste sig, at den 41-årige nægtede at underskrive bøden og kaldte togkontrolløren skældsord og spyttede på ham, så spytklatten ramte togkontrolløren på uniformstrøjen.

Den 41-årige blev anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste. Han blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling.

Den anholdte blev løsladt senere på eftermiddagen, men vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Leave a Reply