41-årig sigtet for vold mod togkontrollør

En 41-årig mand fra Mørkøv blev mandag eftermiddag anholdt og sigtet for vold mod en togkontrollør. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 41-årige var passager på toget, men havde ikke nogen billet. Derfor udskrev togkontrolløren en bøde til den 41-årige, som bestemt ikke var tilfreds med. Han blev opfarende og truende overfor togkontrolløren.

Poltiet blev tilkaldt og fik i Hvalsø kontakt med togkontrolløren og den 41-årige, som nu var faldet til ro. Togdriften blev indstillet, mens politiet undersøgte sagen nærmere, og det viste sig, at den 41-årige nægtede at underskrive bøden og kaldte togkontrolløren skældsord og spyttede på ham, så spytklatten ramte togkontrolløren på uniformstrøjen.

Den 41-årige blev anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste. Han blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling.

Den anholdte blev løsladt senere på eftermiddagen, men vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 14. juli 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply