Bilist tilbageholdt efter uheld

Torsdag aften ved 20-tiden rykkede politiet ud til et færdselsuheld ved Kirke Eskilstrup.

Føreren af den forulykkede bil var blevet tilbageholdt af tililende personer, så politiet kunne anholde en 25-årig mand fra Lejre, fordi han var påvirket af spiritus og kunne mistænkes for spirituskørsel.

Han var sluppet uskadt fra uheldet, der var sket, efter at han i en personbil var kørt ad Skjoldenæsvej mod nord frem til T-krydset ved Hvalsøvej. I krydset var han af ukendte årsager fortsat ligeud, så han havde påkørt to vejskilte.

Den 25-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev efter afhøring løsladt.

Ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

Denne artikel er publiceret den 27. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply