Første, anden, tredje gang – så beslaglagde politiet bilen

En 31-årig mand fra Søborg blev klokken 00.50 natten til mandag standset af politiet på Kalundborgvej i Holbæk.

Det viste sig, at den 31-årig i forvejen var frakendt kørekortet. Da politiet mistænkte ham for at være påvirket af narkotika under kørslen, blev han anholdt og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand. Men han ønskede ikke at deltage i en narkometertest og fik derfor straks udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Da politiet kunne konstatere, at nattens kørsel i frakendelsestiden var sket mere end tre gange tidligere inden for de seneste tre år, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den beslutning var den 31-årige ikke enig i, så det skal en dommer nu se nærmere på.

Den 31-årige blev løsladt efter endt efterforskning i sagen og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Denne artikel er publiceret den 22. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply