Frisør fik stjålet sin telefon i salonen

En 43-årig kvindelig frisør fik tirsdag eftermiddag stjålet sin telefon, mens hun var på arbejde i salonen på Hovedgaden i Svinnigne.

Tyveriet var sket ca. kl 15.20. Her var en fremmed mand, der medbragte en avis, kommet ind i salonen og havde spurgt hende på engelsk om noget, som hun ikke umiddelbart forstod. Manden gik sammen med frisøren i retning mod baglokalet, hvor manden lagde avisen på bordet og pegede ud ad vinduet. Frisøren forstod stadig ikke, hvad manden ville, hvorefter de gik retur til salonen, og manden, der stadig medbragte sin avis, forlod stedet.

Kort efter opdagede frisøren, at hendes mobiltelefon var blevet stjålet fra bordet i baglokalet, hvor manden havde lagt sin avis.

Den mistænkte blev beskrevet som: Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 185-190 cm høj og spinkel af kropsbygning. Han havde brun hudfarve og brunt kort hår. Han var iført gul/orange kasket med net bagi mrk. Louis Vuitton, cowboy bukser og medbragte en avis.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, som har bemærket manden i området tirsdag eftermiddag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 18. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply