Bilist ville undvige rådyr – endte med sammenstød mellem biler

Ingen kom til skade, da to biler stødte sammen på Holbækmotorvejen natten til mandag.

Politi og redningspersonale blev klokken 00.01 sendt til et færdselsuheld ved Roskilde, hvor to biler var stødt sammen, så den ene bil spærrede en vognbane i det vestgående spor. Uheldsstedet blev afskærmet med en skiltevogn.

Uheldet skete, da en 40-årig mand fra Holbæk kørte i sin personbil og så et rådyr, der løb ud fra græsrabatten. Han undveg derfor mod venstre og stødte herunder sammen med en bagfra kommende personbil ført af en 30-årig mand fra Kalundborg, som var i færd med at overhale i vognbanen ved siden af.

Bugseringskøretøjer fik de forulykkede biler væk fra kørebanen, så der var ryddet op på uheldsstedet kl. ca. 01.00, så trafikken kunne normaliseres.

Denne artikel er publiceret den 15. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply