Uønsket gæst blev sur: 40-årig anholdt for vold

Politiet fik torsdag aften en anmeldelse om, at en 24-årig mand fra Holbæk var blevet overfaldet af en spirituspåvirket mand i boligområdet Knudsskovparken i Holbæk.

Politiet kørte til området og fandt frem til den mistænkte, en 40-årig mand, som blev anholdt.

Manden var omkring kl. 19.30 kommet på uanmeldt besøg hos den 24-årige og hans kæreste, hvilket de ikke var interesseret. Da de viste den 40-årig bort, blev han sur på den 24-årige og tog et tag omkring hans hals. Der opstod tumult, så den 24-årige slap fri af taget, hvorefter den 40-årige på afstand kastede sine sko efter ham.

Den 40-årige blev medtaget til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Afhøring af ham skønnnedes ikke muligt, så han er blevet sigtet for vold og afhørt til sagen fredag formiddag og han vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 12. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply