11. maj 2024

Billede af <a href="https://pixabay.com/da/users/RitaE-19628/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4978078">RitaE</a> fra <a href="https://pixabay.com/da/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4978078">Pixabay</a>

Billede af RitaE fra Pixabay
Statsminister Mette Frederiksen meddelte i går, at vuggestuer, børnehaver, SFO’er og skoleklasser fra 0. til 5. klasse åbner igen hurtigst muligt onsdag efter påske.

Holbæk Kommune oplyser, at medarbejdere på tværs af kommunen her til morgen går i gang med at planlægge tiden efter påske, og når man er klar, vil man melde nærmere ud.

Elever i 6. – 10. klasse skal fortsat være hjemme. Afgangsprøverne er aflyst og i stedet bliver årskaraktererne afgangskarakter.

Den delvise åbning gælder ikke for uddannelser, kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud, som fortsat skal holde lukket. Samtidig fastholdes forbuddet mod store forsamlinger frem til og med august og det er foreløbigt frem til 10. maj heller ikke tilladt at forsamles mere end ti personer.