Nu kan corona-patienter undersøges i telt ved syghuset

This slideshow requires JavaScript.

Som led i bekæmpelsen af Coronavirus/COVID-19 er der torsdag aften blevet opsat telt ved Holbæk Sygehus.

Det er Beredskabsstyrelsen, som har haft til opgave at sætte teltet op, ligesom man har gjort i bl.a. Slagelse og Nykøbing Falster.

Teltene forsynes med lys og varme og kan bl.a. bruges til at visitere personer, der er henvist til egen læge og til at adskille patienter, der er smittet med COVID-19, fra patienter, der er indlagt af andre årsager, oplyser Beredskabsstyrelsen.

Fremover vil Beredskabsstyrelsen bidrage med logistisk personale, der bemander teltet i døgndrift og tager sig af de praktiske forhold, så det sundhedsfaglige personale kan koncentrere sig om patienterne.

Denne artikel er publiceret den 19. marts 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply