Web-TV: Holbæk by som du ikke har set den før

Der var ikke mange mennesker i Ahlgade onsdag eftermiddag. Foto: Jesper von Staffeldt.


Hvordan er Holbæk by påvirket af coronavirusen?

Coronavirus har fået sat sit præg på Holbæk by. Regeringens tiltag for at mindske smitten med den frygtede virus, betyder, at der er færre mennesker i byen, nogle butikker og erhvervsdrivende er lukket ned, det samme er biblioteket og byens caféer og spisesteder, hvoraf flere dog leverer til take-away. Andre har taget forskellige forholdsregler, for at mindske smitterisikoen.

Holbaekonline.dk tog videokameraet med rundt i Holbæk by onsdag eftermiddag mellem 13 og 15, og forbered dig på, at filmen nedenfor kan være kedelig, rigtig kedelig: der sker ikke så meget, næsten ingen mennesker på gaderne ingen biler, en meget stille by….

Leave a Reply