14. april 2024

Man må vente til næste år, hvis man vil opleve Orø Midsommerdage

Man må vente til næste år, hvis man vil opleve Orø Midsommerdage
Simon Hansen en af tovholderne bag Orø Midsommerfestival har meddelt at man aflyser festivalen i år og årsagen er selvfølgelig frygten for hvor meget coronavirusen breder sig.

Festivalen for dygtige singer-songwritere finder normalt sted i slutningen af juni måned, og efter et par år hvor man ikke kunne bruge Stakladen ved Hestebedgård, men har brugt Hegnegården og Forsamlingshuset, var det meningen man i år ville genindvie Stakladen som Spillested. Dobbelt ærgerligt fordi man langsomt er ved at etablere Orø som musikkens Ø. Sidste sommer var der næsten ikke en uge, hvor man ikke kunne høre musik et eller andet sted på Isefjordens perle i højsæsonen.