Flugt fra politiet endte i vandløb

Ved 18-tiden mandag aften forsøgte en knallertkører at stikke af fra færdselspolitiet.

Færdselspolitiet havde set knallerten komme kørende ad Omfartsvejen i en hastighed, som blev vurderet til at være væsentligt hurtigere end de tilladte 30 km/t. Men da politiet forsøgte at standse knallerten, valgte føreren at forsætte ad Omfartsvejen og videre ad Sandmosen. På Sandmosen forsøgte han at flygte ved at køre gennem en beboers hæk og have, inden han væltede ned i et lille vandløb. Så gik den ikke længer og politiet fik fat på knallertkøreren, der viste sig, at være en 16-årig dreng fra Kirke Hyllinge.

Knallerten blev beslaglagt og den blev ransporteret til nærmere kontrol på et rullefelt, så dens hastighed kan måles. Politiet har mistanke om, at der er foretaget konstruktive ændringer, som kan få knallerten til at køre hurtigere end tilladt. Hvis det er tilfælde, så skal den 16-årige ikke forvente at få sin knallert tilbage. Politiet vil nemlig i givet fald vil nedlægge påstand om konfiskation, da den 16-årige før er taget i at køre på en kunstruktivt ændret knallert.

Den 16-årige og hans værger vil høre nærmere fra politiet, når knallerten er blevet undersøgt.

Denne artikel er publiceret den 3. marts 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply