19. juli 2024

Thomas Kullegaard (arkitekt og partnre i Kullegaard A/S), Nicolas Munkø (designleder og medejer i Kullegaard A/S), Carsten Damgaard (direktør i Holbæk Sportsby) og Jacob Peder Hansen (projekteringsleder i Kullegaard A/S). Foto: Nohrcon.

Thomas Kullegaard (arkitekt og partnre i Kullegaard A/S), Nicolas Munkø (designleder og medejer i Kullegaard A/S), Carsten Damgaard (direktør i Holbæk Sportsby) og Jacob Peder Hansen (projekteringsleder i Kullegaard A/S). Foto: Nohrcon.

Kursusudbyderen Nohrcon har kåret Holbæk Sportsby som Årets idrætsbyggeri 2020.

I sidste måned skrev vi, at Holbæk Sportsby var nomineret til prisen som “Årets Idrætsbyggeri” i et felt, som også bestod af Amager Bakke, Helsingør Stadion og K.B. Hallen.

Foto: Kullegaard A/S

Bag prisen står virksomheden Nohrcon, der er specialister i udvikling og afholdelse af kurser, konferencer og studieture.

Det har været muligt for alle interesserede, at stemme på det projekt, som de mente burde vinde prisen. Desuden har en fagjury kigget på de nominerede byggerier og ondsag blev vinderen så offentliggjort på virksomhedens temadag “Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020”.

Stolt borgmester
Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (A) er stolt over prisen:

– Jeg er både stolt og glad over, at Holbæk Sportsby har modtaget prisen som Årets Idrætsbyggeri 2020. Et byggeri er meget mere end bare væggene og rammerne. Så jeg vil gerne sende en stor ros til alle de mennesker, der hver dag er med til at holde væggene og fylde rammerne ud. Det imponerer mig at se, hvordan foreningerne arbejder med at styrke fællesskabet, og jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet om at udvikle sportsbyen.

Arkitekter: Det er lykkedes
Også hos arkitektfirmaet bag sportsbyen, Kullegaard A/S, er man stolte. Her siger designleder og Medejer Nicolas Munkø:

– Holbæk Sportsby er i høj grad udviklet på baggrund af ønsker og behov fra kommunens foreninger. Prisen for Årets Idrætsbyggeri 2020 betyder for os, at vi er lykkedes med at lytte til de mange interessenter, der har været involveret i tilblivelsen. Det er et projekt, som skal tilgodese mange forskelligartede behov og har en stor betydning for foreningslivet i Holbæk samt den regionale udvikling. Det er vi hos Kullegaard umådelig stolte af at have ydet et bidrag til. Særligt er vi ydmyge overfor, at kåringen sker på baggrund af stemmer, givetvis fra mange af husets brugere. Der er en fin symbolik i, at det er de mennesker, som huset er tegnet til, der har stemt på projektet, som vinder konkurrencen. Tusind tak for det.

Nohrcon uddeler også priser for “Årets Skolebyggeri” og “Årets Sundhedsbyggeri”.

Foto: Kullegaard A/S