Web-TV: PizzaHuset på Orø åbner 1. marts

Patrick Alimoradi kunne godt ønske døgnet bestod af 48 timer idet han både driver et pizzeria og en IT-virksomhed. Foto: Jesper von Staffeldt.

På Søndag åbner det nye spisested PizzaHuset, på Orø.

Det får en central beliggendehed på øen, nemlig Bygaden 32, hvor der før har været Orøkontor, posthus, bryggeri og bank.

Ejeren er Patrick Alimoradi, og som efternavnet antyder så er han ikke dansk af fødsel, for han blev født i Iran for 37 år siden. For ca. 30 år siden flyttede han til Danmark, da han blev adopteret. Han har ikke siden besøgt sit fødeland, han kan dog tale sproget, men føler sig som 100 % dansker.

Patrick Alimoradi er ikke “officielt” uddannet som pizzabager, men er uddannet som softwareingeniør fra DTU. Og som han siger med et smil på læben: Jeg har megen erfaring med pizzaer, for jeg har spist mange, og så har jeg hjulpet flere venner og familiemedlemmer med at starte et pizzeria.

Der har været en prøvestart i pizzariet før den officielle åbning på søndag. Der var nogle ting, som skulle prøves og falde på plads og Patrick Alimoradi fortæller til Holbaekonline.dk, at Orøborgerne har været engleagtig tålmodige, når de har ventet på deres pizza under prøveåbningen. Mange har allerede været forbi PizzaHuset og smagt på Patrick Alimoradi pizzaer og det tyder jo godt for fremtiden – både for PizzaHuset og for Orøborgere, sommerhusgæster og turister, der fremover vil kunne få stillet deres sult i hver dag, ondtaget onsdag, selv i de stille vintermåneder.

Se mere i videoen herunder:

En kommentar

Leave a Reply