19. april 2024

Foto: Michael Johannessen

Foto: Michael Johannessen

Bilister der har har været en tur for Megacentret og krydset Stenhusvej/Omfartsvejen/Søstrupvej har hele onsdagen kunne se en bil, som var kommet på afveje.

Her på redaktionen ved vi ikke hvad der er sket, men ifølge vore oplysninger, har bilen holdt med fronten nede på Powers parkeringsplads og bagenden oppe på fortovet på Stenhusvej siden i hvertfald tirsdag aften.

En fotograf fra Holbaekonline.dk var forbi onsdag eftermiddag og fik taget billederne, som kan ses her på siden.

Redaktionen har modtaget billeder fra en fotograf fra Skadestedsfotograf.dk, som kom forbi bilen på afveje tirsdag aften. Mens fotografen var på stedet, blev en anden bil kørt væk af Falck fra Powers parkeringsplads. Den havde en bule i siden. Om bulen er opstået ved at den blev ramt af bilen på afveje vides ikke.

This slideshow requires JavaScript.