Bedragere anholdt i Megacentret

To mænd blev onsdag anholdt og sigtet for forsøg på bedrageri i en elektronikforretning i Holbæk Megacenter.

Butikkens personale anmeldte ved 15-tiden, at to mænd forsøgte at returnere nogle varer, som ikke var identisk med den vare, som emballagen angav at indeholde.
De oprindelige varer havde en værdi af ca. 12.500 kr., hvorfor personalet var ekstra opmærksomme på returneringen, fordi den ene mand blev genkendt som mistænkt for at have returneret en forkert vare tidligere.

Politiet kørte til butikken og fik kontakt med to mænd på 27 og 28 år fra Rødovre, som blev sigtet for bedrageri på grund af forsøget på at returnere varen, som ikke var den originale, som var blevet købt dagen før, så den originale kvittering var i deres besiddelse. Indholdet i emballagen var dog i mellemtiden blev udskiftet til en anden og brugt udgave af lavere værdi, da de to mænd ville gøre brug af forretningens returret.

De to sigtede vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagen mod dem skal afgøres.

Leave a Reply