Mystisk mand i kassevogn tilbød 13-årig pige et lift

Foto: Rigspolitiet.

En 13-årig pige blev i går eftermiddag kontaktet af en fremmed mand i en kassevogn, da hun var på vej hjem fra skole.

Det var pigens forældre, der klokken 15.20 anmeldte episoden til politiet.

Pigen var på vej hjem fra skole, da hun passerede en mindre kassevogn, der holdt i vejsiden på Gl. Skovvej mellem Skovlyst og Søtrupvej. Ved bilen opholdt en fremmed mand sig. Kort efter kørte manden i kassevognen langsomt efter den 13-årige, som blev kontaktet og tilbudt at køre med. Pigen afslog og løb fra stedet, hvorefter kassevognen med manden forsvandt i retning mod Kvanløse.

Politiet kørte til området, men fandt hverken kassevognen eller manden. Man forsøger nu at få identificeret både manden og hans køretøj for at få afklaret, hvad den reelle hensigt med tilbuddet til pigen har været.

Pigen beskrev manden som: spinkel af bygning, iført sort hue, sort arbejdsjakke, sorte arbejdsbukser og dansk-talende med accent. Han kørte i en mørkrød/bordeaux kassevogn, der var lidt falmet i farven.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket kassevognen eller manden i området, eller som kan give oplysninger til identifikation af ham. Politiet kan kontaktes på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Denne artikel er publiceret den 3. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply