To kvinder fundet dræbt – mand anholdt

Foto: Alex Christensen

To kvinder er blevet fundet dræbt i henholdsvis Kundby og Ruds Vedby.

Fredag morgen rykkede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi ud til to adresser i henholdsvis Ruds Vedby og Kundby. Der blev på hver adresse fundet en kvinde dræbt.

Efter politiets vurdering, er der sammenhæng mellem de to sager.

En 39-årig mand, som er mistænkt i sagen, er anholdt.

– Det er min opfattelse, at der er tale om to ulykkelige sager, der er foregået i et meget snævert miljø, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falster Politi, der ikke på nuværende tidspunkt vil give yderligere oplysninger om sagen.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 15. november 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply