Politiet snakkede med den mistænkte inden drabet i Kundby

Foto: Alex Christensen


Politiet var i telefonisk kontakt med den 39-årige mand, som er mistænkt for drabet på to kvinder i Ruds Vedby og Kundby.

Det var den 39-årige selv, som kontaktede politiet efter det første drab i Ruds Vedby, hvor en 31 årig kvinde var blevet dræbt, og dermed inden det andet drab, hvor en 35-årig kvinde blev dræbt i Kundby.

Politiet bad under samtalen manden om at blive på stedet i Ruds Vedby, men forbindelsen blev afbrudt. Kørte til stedet og var hurtigt fremme, hvor det blev konstateret, at den 39-årige ikke var tilstede. Herefter blev der straks sat en eftersøgning i gang baseret på de efterforsknings- og beredskabsmæssige metoder, politiet har til rådighed.

Lidt senere meldte den 39-årige sig selv på politistationen i Holbæk efter det andet drab i Kundby.

Politiets teknikere har hele morgenen været på de to gerningssteder for at sikre spor og eventuelle overvågningsbilleder. Den 39-årige mand, som er sigtet for begge drab, har ligeledes gennemgået retsmedicinske undersøgelser. Politiet er på begge gerningssteder i gang med afhøringer af vidner.

Den 39-årige fremstilles klokken 18.00 i grundlovsforhør ved retten i Næstved sigtet for dobbeltdrab.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde den 39-ørige en familiemæssig relation til begge dræbte kvinder.

This slideshow requires JavaScript.

Læs også: To kvinder fundet dræbt – mand anholdt

Denne artikel er publiceret den 15. november 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply