25. juli 2024
Jeppe Jakobsen Foto: Steen Brogaard.

Tidl. folketingsmedlem og nuværende KB-medlem Jeppe Klenitz-Jakobsen (O) forlader politik for at blive far. Foto: Steen Brogaard.

Jeppe Jakobsen Foto: Steen Brogaard.
Tidl. folketingsmedlem og nuværende KB-medlem Jeppe Klenitz-Jakobsen (O) forlader politik for at blive far. Foto: Steen Brogaard.
Medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk, Jeppe Klenitz-Jakobsen har besluttet sig for, at forlade politik.

Han har siddet i Folketinget, valgt for Dansk Folkeparti i Sjællands Storkreds, fra 2015 –2019, været medlem af kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune fra 2010-2015, medlem af Regionsrådet i Region Sjælland fra 2014-2018 og medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune fra 2018, hvor han også er formand for ældre- og sundhedsudvalget. Men nu er det snart slut.

Den 31-årige politiker, der læser til pædagog, bor i Mørkøv sammen med sin kone og parret skal være forældre til maj. Netop udsigten til at blive far, har fået Jeppe Klenitz-Jakobsen til at tage beslutningen om, at forlade politik.

1 thought on “Jeppe Klenitz-Jakobsen forlader politik

Comments are closed.