16. juni 2024

Arkivfoto:<a href="https://pixabay.com/users/picjumbo_com/">picjumbo_com</a> / Pixabay

Arkivfoto:picjumbo_com / Pixabay

På mandag tager folkeskolerne i Holbæk Kommune det nye kommunikationsværktøj, Aula, i brug.

Mens en enkelte kommuner har valgt at udskyde ibrugtagningen af Aula af forskellige årsager som spænder fra usikkerhed omkring sikkerheden til lærernes arbejdstid, så melder Holbæk Kommune, at Aula er klar til brug.

Det er kommunernes it-fællesskab KOMBI, som står bag Aula, som skal benyttes af blandt andet samtlige folkeskoler i landet til kommunikation mellem pædagoger, lærere, forældre og forvaltninger. Det afløser SkoleIntra.

I løbet af næste år, vil løsningen også blive taget i brug i kommunens dagtilbud.

I Holbæk Kommune har man været klar til Aula i et stykke tid.

– Vi har forberedt udrulningen af Aula i lang tid, og vi var klar allerede efter sommerferien. Derfor bliver det godt at komme i gang nu, siger Anne Herskind, som er projektleder for Aula i Holbæk Kommune.

Hun fortæller også, at man ude på skolerne er klar til at hjælpe de forældre, som har brug for det. Ligesom forældre, der har brug for hjælp med f.eks. at logge på Aula, kan få hjælp via den digitale hotline på telefon 70 20 00 00.