20. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/manfredrichter/">manfredrichter</a> / Pixabay

Arkivfoto: manfredrichter / Pixabay

Søndag er der informationsmøde om genåbningen af hestepensionatet i Holbæk Rideklub.

Klubben inviterer alle heste- og ponyejere der er – eller måske kunne blive – interesseret i, at få deres hest eller pony opstaldet i Holbæk Rideklub til informationsmøde. På mødet vil rideklubben fortælle om den positive udvikling, der har været i klubben det seneste halve år, og hvad klubben har at tilbyde heste- og ponyejere i og omkring Holbæk, udover den unikke beliggenhed og de mange gode ridemuligheder.

Man vil samtidig meget gerne høre om heste- og ponyejernes behov, forventer og forslag.

Holbæk Rideklub har været lukningstruet på grund af gammel gæld, men den er der nu kommet styr på, så den 105 år gamle klub, der blev stiftet af militærfolk på Holbæk Kaserne, går en lys fremtid i møde.

Informationsmødet holdes søndag den 20. oktober 2019 kl. 11.00 i ridehuset ved Holbæk Rideklub, Ladegårdsalleen 3B i Holbæk.

1 thought on “Informationsmøde i Holbæk Rideklub om genåbningen af hestepensionat

  1. Det er jo så ikke en så gammel klub, da den jo har gået konkurs før. Den medtager ingen af de gamle værdier fra Dalens tis, hvor der var rideskole for alle. Hestepension på ladegårdsalleen er for de rige der har råd til egen hest, og der vil ikke være rideskole for byens børn

Comments are closed.