Spirituspåvirket bilist påkørte parkeret bil

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man i går formiddag klokken 11.41 fik en anmeldelse om, at en muligt spirituspåvirket bilist havde påkørt en parkeret bil på en parkeringsplads i Ladegårdsparken.

Politeit kørte til stedet og fik kontakt til en 39-årig mand fra Holbæk, som var påvirket af spiritus. Han blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel i forbindelse med påkørsel af en parkeret bil.

Den 39-åriges bil var ikke forsikret, da forsikringen var udløbet tilbage i juli måned. Politiet inddrog derfor bilens nummerplader.

Efter at have fået taget en blodprøve, som skal analyseres for alkohol, blev den 39-årige løsladt.

Denne artikel er publiceret den 10. oktober 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply