16. juni 2024

Foto: Henning Lundhøj

Der var også mange veteranbiler i Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Henning Lundhøj
Allerede kl. 8.00 da portene åbnede til Andelslandsbyen Nyvang søndag morgen, var der kø på Oldvejen, ikke kun dem som havde stumper til salg til forskellige køretøjer, men også dem som manglede en stump til deres køretøj.

Når der er stump markede i Andelslandsbyen er det altid et tilløbsstykke, i år med over 1000 veterankøretøjer og motorcykler. Besøgstallet sprængte alle rammer med over 4300 besøgende, selvom der var frost på bilruderne til morgen.

Efter kl. 11.00 var der kø ved de forskellige salgssteder som solgte fødevare oppe ved hovedhuset, Pølseboden – ølvognen – bageren og ikke mindst slagteren som havde solgt ca. 1500 frikadeller fra kl. 10.00 – 14.00, hvor de måtte melde alt udsolgt.

Når man går rundt på området og kigger på de mange køretøjer af ældre dato, må man konstatere at mange af modellerne er der kun et enkelt eksemplar udstillet, og man kan se at der bliver passet på de forskellige eksemplarer. Der er ikke mange rustne biler i blandt.

Næste stumpemarkede bliver til foråret 2020.

This slideshow requires JavaScript.