16. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

I går eftermiddag kort efter klokken 16 rykkede politiet ud til et lidt usædvanligt færdselsuheld.

Uheldet skete, da en 50-årig kvindelig bilist med en 17-årig mand som passager, kom kørende ad Valdemar Sejrsvej ved Tveje Merløse, da bilens kølerhjelm pludselig blev ramt af toppen af en grantræ.

Der skete skade på bilen, og både bilens fører og passageren blev bragt til kontrol på skadestuen i en ambulance. De var dog begge sluppet fysisk uskadte fra hændelsen, som de dog var noget chokerede over.

Toppen af grantræet tilhørte en 51-årig mand, som på sin private grund ville fælde et stort grantræ. Han havde sikret træet med reb, så det ikke burde falde ud over offentlig vej. Imidlertid gik en knude i rebet op, så han ikke kunne forhindre træet i at falde ud over Valdemar Sejrsvej, hvor det ramte bilen.

Politiet har nu optaget rapport om hændelsen for at få klarlagt, om den 51-årige mand kan drages strafferetligt til ansvar.