16. juni 2024

Kønt er det ikke den nye “tilføjelse”. Foto: Rolf Larsen.

Kønt er det ikke den nye “tilføjelse”. Foto: Rolf Larsen.
Godt et år – så længe fik det fine graffitimaleri i tunnelen mellem stationen og Nygade lov til at være i fred.

Vi har tidligere beskrevet hvilket sørgerligt syn der møder tilrejsende til Holbæk – fra den uindbydende station til det fine “nye” skilt over tunnelen, som er blevet overklistret med politiske budskaber og fodbold-klistermærker.

Men graffitimaleriet i tunellen, der er skabt af den lokale graffitikunstner Nikolaj Therkildsen fra DoArt og viser billeder fra Holbæk by og omegn, fik lov til at være i fred og pynte efter indvielsen den 29. juni sidste år.

Men nu har en eller flere “kunstnere” malet henover Nikolaj Therkildsens værk med såkaldte tags med orange spraymaling.

Det bringer endnu et trist syn til området omkring stationen.

Foto: Rolf Larsen