20. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.
En 47-årig mand fra Jyderup fik ved midnatstid natten til søndag beslaglagt sin bil efter et færdselsuheld på Holbækvej i Jyderup.

Lørdag aften kl. 23.50 kontaktede en 54-årig mand fra Jyderup politiet og fortalte, at hans påhængsvogn var blevet påkørt i venstre side af en anden bilist.

En politipatrulje kom frem til stedet og fik kontakt med de to involverede bilister. Det viste sig, at den 47-årige var kommet kørende af Holbækvej i østlig retning. Da han svingede til venstre mod Emmabodavej overså han den 54-åriges køretøj, som var kørende af Holbækvej i vestlig retning.

Den 47-åriges bil fik skader på fronten i venstre side i forbindelse med påkørslen.

Politiet mistænkte, at den 47-årige var påvirket af alkohol, og da en alkometertest viste at promillen var meget høj, valgte patruljen at beslaglægge bilen med henblik på konfiskation. Den 47-årige fik udtaget en blodprøve og han kan nu vente på, at resultatet foreligger og retten skal tage stilling til sagerne i mod ham – herunder om hans bil skal konfiskeres.