20. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/hoangsonftu2/">hoangsonftu2</a> / Pixabay

Arkivfoto: hoangsonftu2 / Pixabay

Der er udsigt til regn, regn og atter regn de kommende timer.

Faktisk har DMI udsendt en kategori 1 varsel, farligt vejr, som også omfatter Holbæk Kommune, om kraftig regn og torden, hvor der lokalt forventes at der falder mellem 30 og 50 mm mellem kl. 18.00 i dag og 18.00 i morgen. I det forbindelse opfordrer DMI til, at man er opmærksom på lavtliggende områder som f.eks. kældre, vejbaner og viadukter, som kan oversvømmes, og man bør tjekke sine tagrender, nedløbsrør og afløbsriste nær biligeren, samt lukke døre og vinduer.

Kigger man på vejrudsigten, så er der risiko for, at regnen fortsætter – også efter klokke 18.00 tirsdag. Men onsdag skulle det klare op og solen kan måske titte frem, for så at blive afløst af regn sidste på eftermiddagen eller først på aftenen.

Så der er god grund til at finde regntøj, gummistøvler og paraply frem.

Seneste opdatering kl. 14.21 – risikovarsel opgraderet til Kategori 1 varsel

Man kan selv følge vejrudsigten på www.dmi.dk og www.vejretonline.dk