26. maj 2024
Foto: Jesper von Staffeldt.

Folk stod i kø i morges, for at sikre sig et af de mange gode tilbud - det gjorde vores fotograf også - han var særligt ude efter billig Hansen Flødeis. Han havde dog tid til at tage dette billede. Foto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt.
Folk stod i kø i morges, for at sikre sig et af de mange gode tilbud – det gjorde vores fotograf også – han var særligt ude efter billig Hansen Flødeis. Han havde dog tid til at tage dette billede. Foto: Jesper von Staffeldt.
Lørdag morgen blev der tændt op til 100 års fødselsdag for en dame, der stadig holder sig godt – godt hjulpet af en “ansigtsløftning” hun fik, for ni år siden.

Damen vi taler om går ikke på 2 ben. Fødselaren er Orø Brugs, der for 9 år siden flyttede til en nyopført og moderne bygning på Brøndevej.

100 års fødselsdagen fejres i dag med gode tilbud, og helstegt pattegris og fadøl ved middagstid, og der er også sørget for den musikalske underholdning.

Tidligere på sommeren skev vi om den forestående fødselsdag, og bragte i den forbindelse flere videoer om brugsen. Dem kan du se her.

Foto: Jesper von Staffeldt.
Allerede tidligt i morges blev der tændt op i grillene, for det tager nogle timer, at lave helstegt pattegris. Foto: Jesper von Staffeldt.
Foto: Jesper von Staffeldt.
Allerede før butikkens åbning i morges, var der mange biler på p-pladsen foran Brugsen. Foto: Jesper von Staffeldt.