28. marts 2024

Holbæk United spillede uafgjort, da holdet fredag aften fik besøg af Herfølge BK i Serie 1.

Hjemmeholdet var først til at komme på scoringstavlen da Mahmoud Rakha sendte bolden i Herfølges mål til 1-0 på et assist af Mikail Yildiz.

Gæsterne reducerede syv minutter senere til 1-1 på et mål af Mathias Lewandowski. Herfølge kom få minutter efter med endnu en scoring, da Farim Khazer sendte bolden forbi Uniteds målmand til 1-2.

Med små ti minutter tilbage af kampen var det hjemmeholdets tur til at udligne og det skete på et mål af Yusuf Bakir, som fik af assist af Fazil Keskin. Minuttet efter lykkedes det Herfølge igen at komme foran da Mathias Lewandowski igen sendte bolden i Uniteds mål.

Mod slutningen af kampen scorede Fazil Keskin til slutresultatet 3-3 på assist af Yusuf Bakir.

Holbæk Uniteds næste kamp i Serie 1 spilles mandag d. 26. august og her er modstanderne Holbæk B&Is reservehold og kampen spilles i Holbæk Sportsby kl. 18.30.

Hoblæk B&Is reserver tabte i øvrigt deres kamp 3-0 fredag mod Suså IF