15. juni 2024

Emrah Tuncer. Foto: Holbæk Kommune.

Emrah Tuncer. Foto: Holbæk Kommune.
Kommunalbestyrelsesmedlem for De Radikale, Emrah Tuncer, går på barsel.

I stedet indtræder 1. suppleant Casper Larsen i kommunalbestyrelsen som stedfortræder frem til 14. november.

Det er ikke eneste ændring, i forbindelse med Tuncers barselsorlov, for det giver også en del omkrokeringer i forbindelse med poasterne i de forskellige udvalg. Således vil Solvej Pedersen midlertidigt indtræder i Emrah Tuncers pladser i Økonomiudvalget, Udvalget for Ældre og Sundhed, Havnegruppen, Integrationsrådet og Handicaprådet og i samme periode udtræder hun midlertidigt af Udvalget for Kultur og Fritid, Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne og folkeoplysningsudvalget, hvor Casper Larsen, så midlertidigt indtræder i stedet for.

Som stedfortræder vil Casper Larsen få vederlag m.m. efter samme regler til de faste medlemmer af Kommunalbestyrelsen, hvilket betyder, at der i perioden frem til 14. november skal udbetales ca. 40.000 kr. mere i vederlag end ellers.

Kommunalbestyrelsen skal på sit møde onsdag beslutte, at godkende Emrah Tuncers barsel og de ændringer der dermed vil ske, men det betragtes som en form sag.