Emrah Tuncer går på barsel

Emrah Tuncer. Foto: Holbæk Kommune.

Kommunalbestyrelsesmedlem for De Radikale, Emrah Tuncer, går på barsel.

I stedet indtræder 1. suppleant Casper Larsen i kommunalbestyrelsen som stedfortræder frem til 14. november.

Det er ikke eneste ændring, i forbindelse med Tuncers barselsorlov, for det giver også en del omkrokeringer i forbindelse med poasterne i de forskellige udvalg. Således vil Solvej Pedersen midlertidigt indtræder i Emrah Tuncers pladser i Økonomiudvalget, Udvalget for Ældre og Sundhed, Havnegruppen, Integrationsrådet og Handicaprådet og i samme periode udtræder hun midlertidigt af Udvalget for Kultur og Fritid, Projektudvalget for Udvikling af Lokalområderne og folkeoplysningsudvalget, hvor Casper Larsen, så midlertidigt indtræder i stedet for.

Som stedfortræder vil Casper Larsen få vederlag m.m. efter samme regler til de faste medlemmer af Kommunalbestyrelsen, hvilket betyder, at der i perioden frem til 14. november skal udbetales ca. 40.000 kr. mere i vederlag end ellers.

Kommunalbestyrelsen skal på sit møde onsdag beslutte, at godkende Emrah Tuncers barsel og de ændringer der dermed vil ske, men det betragtes som en form sag.

Denne artikel er publiceret den 13. august 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply