21. juni 2024
Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen
Foto: Rolf Larsen

Det er et alsidigt program med både klassisk, jazz og evergreens, når der i eftermiddag er klokkespilskoncert fra Skt. Nikolai Kirkes klokker.

Det er den hollandske klokkenist, Marcel Siebers, der spiller på kirkens imponerende klokkespil bestående af 48 klokker, der betjenes manuelt under koncerten.

Marcel Siebers spiller søndag eftermiddag koncert på Skt. Nikolai Kirkes klokkespil. PRfoto.
Marcel Siebers spiller søndag eftermiddag koncert på Skt. Nikolai Kirkes klokkespil. PRfoto.

Nu kunne man forestille sig, at en sådan koncert med klokker ville blive meget kirkemusik-agtig. Men sådan forholder det sig i hvert fald ikke ved dagens koncert, som bl.a. byder på George Gershwins “Summertime”, “What a wonderful world” (Louis Armstrong) og, måske meget passende, Led Zeppelins “Stairway to heaven”.

Koncerten starter kl. 15.00 og publikum opfordres til at sætte sig omkring kirken. Kirkepladsen er efter renoveringen blevet perfekt med blomsterkummerne, som man kan sidde på. – Et tæppe i græsset bag kirken, er også en mulighed. Der vil være kaffe og småkager til de fremmødte.