20. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/7721622/">7721622</a> / Pixabay

Arkivfoto: 7721622 / Pixabay

Sparekassen Sjælland Fonden har doneret et større pengebeløb til Holbæk Bold- & Idrætsforenings projekt, som retter fokus på udsatte børn og unge.

Tilbage i januar i år satte HB&I gang i projektet Get2Sport, som har fokus på børn med særlige behov af social eller økonomisk karakter, eller som har faglige udfordringer, og det er det projekt, som Sparekassen Sjælland Fonden har valgt at støtte med et økonomisk bidrag på 100.000 kroner.

En del af pengene vil gå til indkøb af fodboldudstyr, til fodboldture og som direkte støtte til mindre bemidlede familier.

– De børn og unge, der ikke tidligere havde mulighed for at deltage ved træningslejre og stævner, får nu muligheden. Det er oplevelser som disse, børnene husker resten af livet, og det er fantastisk, at Sparekassen Sjælland Fonden ønsker at støtte op om vores arbejde, siger Holbæk Bold- & Idrætsforenings salgs- & kommunikationschef, Asger Madsen til klubbens hjemmeside.