16. juni 2024

Foto: Jesper von Staffeldt.

Der er lagt op til et brag af en sommerfest i den kommende weekend med både tivoli, spisning, musik og dans.

Festlighederne starter fredag, når festpladsen på plænen bag Orø Hallen åbner med tivoli kl. 13.00. I løbet af dagen vil der være rundboldturnering, droneopvisning og quiz i festteltet. Om aftenen står den på spisning og diskotek med DiscoBjarne, som spiller 70’er og 80’er musik.

Lørdag fortsætter festlighederne fra kl. 10.00 med tivoli og kræmmermarked, og forskellige aktiviteter i løbet af dagen, her i blandt lagkagekonkurrence og bankospil.

Klokken 18 kan man sætte tænderne i helstegt pattegris med tilbehør og fra kl. 19.00 er der lagt op til hygge og dans, når Kim Preuthun, der kalder sig “Den Levende Jukeboks” leverer musikken. Han kan efter eget udsagn mere end 2000 melodier uden ad, så hvis man kan nynne en melodistump, så skulle der være en god chance for, at Kim kan spille hele melodien.

Der er gratis adgang til festpladsen og hele programmet kan ses her (eksternt link til .pdf-fil).

Bag Orø Sommerfest står Orø Foreningen Orø Forsamlingshus.