20. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

I går, Sankt Hansaften, omkring kl. 20.20 blev politiet kaldt ud til Strandparken i Holbæk, hvor en spirituspåvirket gæst havde været voldelig for en anden gæst.

Politiet fik kontakt til en 20-årig mand fra Holbæk, der oplyste, at han var blevet kontaktet af en tydeligt spirituspåvirket mand, som ville skåle med den 20-årige. Den unge mand afviste ham dog på grund af hans spirituspåvirkethed. Det tog manden fornærmeligt op og gav den 20-årige en slag i ansigtet, så han fik næseblod.

Politiet sigtede efter en spirituspåvirket, 42-årig mand fra Mørkøv for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af den voldelige adfærd over for den 20-årige.

Uorden ved Søbadet
Episoden med den voldelige 42-årie var ikke den eneste i forbindelse med Sankt Hans-arrangementet i Strandparken.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 21.11 fik en anmeldelse om uorden på græsplænen ved Søbadet Venedig. Men da politiet kort efter dukkede op på stedet, fandt betjentene ikke nogen, som var i klammeri med hinanden.