15. juni 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

I dag er der Sundhedsdag i Ahlgade i Holbæk og årets tema er “Sundhed – lyt til dit hjerte”.

Fra klokken 10.00 til 14.30 vil Ahlgade være fyldt med boder, hvor du kan få oplysninger om mange forskellige sygdomme og skavanker, sundhedstilbud m.m. Der vil være oplæg, konkurrencer og forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

I teltet kan du kl. 11.00 møde skuespiller, entertainer og foredragsholder, Peter Mygind, med sit foredrag ”Find din indre kriger – er du syg, mand?” og bagefter tager der debatpanel emnet ”Hjertesundhed – hvordan kan vi undgå at blive hjertepatienter, og hvad tilbydes når skaden er sket?” under behandling.

Det er 12 år i træk, at der er Sundhedsdag i Ahlgade. Bag det populære arrangement står Region Sjælland, Holbæk Kommune og de lokale patientforeninger.

Hele programmet for dagen kan læses her (eksternt link til .pdf-fil).