21. juni 2024

Foto: Rigspolitiet.

To unge kvinder blev torsdag aften kort efter klokken 18 udsat for et røveriforsøg på Slotsvej i Holbæk.

De to kvinder, der begge er 18 år og fra hhv. Grevinge og Nykøbig Sj. forklarede politiet, at de De var på en ensrettet tilkørselsvej til Slotscentret og var blevet passet op af to maskerede mænd på en knallert. Mændene havde forlangt deres tasker udleveret, men da de nægtede, trak den ene en lang køkkenkniv frem og truede dem. De fik ikke taskerne udleveret og flygtede fra stedet på knallerten.

Politiet ledte i området efter de to mænd og deres knallert, men fandt dem ikke. Til gengæld fandt politiet en henkastet køkkenkniv, som nu er sikret til nærmere tekniske undersøgelser for at finde spor, der kan identificere de to mænd.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har mærket røveriforsøget, eller som har bemærket de to mænd på deres flugtrute. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.