15. juni 2024

Foto: Politi.dk

Torsdag eftermiddag modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra personalet i en taskeforretning på Ahlgade om butikstyveri.

Personalet havde tilbageholdt en mand, mens det var lykkedes en kvinde at flygte fra stedet. De to havde i fællesskab forsøgte at stjæle en taske til en værdi af 1500 kr. fra forretningen.

Begge havde været inde i taskeforretningen, hvor kvinden gemte tasken under sin kjole, og de var så sammen på vej ud af butikken uden at betale for tasken. Manden forsøgte at skjule tyveriet ved at dække for kvinden, men tyveriet blev opdaget af personalet, der konfronterede de to. Begge blev tilbageholdt, men det lykkedes kvinden at stikke af, efter at den stjålne taske var efterladt på stedet.

Politiet kunne derfor anholde en 54-årig mand fra Frederiksværk, som blev sigtet for forsøg på butikstyveri. Politiet fandt ikke den flygtede kvinde, men har dog en formodning om identiteten på hende.

Manden blev løsladt efter afhøring til sagen, som han vil høre nærmere til, når sagen er efterforsket færdig.