24. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Med en overbevisende sejr over Kalundborg GB lørdag eftermiddag sikrede Holbæk United sig endnu en sæson i serie 1.

Kampen blev spillet på banen ved Tuse Hallen, hvor gæsterne kom foran i det første minut. Det var dog også Kalundborg, der sørgede for udligning med et selvmål godt fem minutter efter.

United havde noget nær fuld kontrol over spillet og kørte gæsterne med en damptromle over så stillingen ved pausen var 7-1.

Efter pausen forsøgte Kalundborg at komme bedre med og det lykkedes delvist. Men to United scoringer med et par minutters mellemrum et lille kvarter inde i 2. halvleg, så ud til at gøre det af med Kalundborg.

Gæsterne fik dog en lille oprejsning, da Uniteds Steffen Donnerborg ved en kæmpe fejl fik sendt bolden i eget net mod slutningen af kampen, som dermed endte 9-2 til Holbæk United.