21. juni 2024
Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen

Holbæk B&I vandt lørdag eftermiddag sin sidste kamp i denne sæson, da holdet fik besøg af Karlslunde IF.

Sebastian Blomqvist bragte Holbæk foran efter blot tre minutters spilletid. Resten af halvlegen bragte ingen scoringer med sig, men fem minutter inde i 2. halvleg lykkedes det gæsterne at udligne, da en netop indskiftede Marcus Alexander Winberg, sendte bolden i Holbæs mål.

Det kunne have endt uafgjort, men i tillægstiden lykkedes det Holbæk at bringe sig foran, på et mål af Simon Engberg. Et par minutter efter satte Rasmus Suhr Petersen punktum for kampen med en scoring til 3-1.

Dagens kamp var den sidste for Holbæk i Danmarksserien, efter sommerferien spiller holdet i 2. division og er er forhåbentlig længe til, at Holbæk igen ryger ud af divisionsfodbold.