Nyt center fortæller om livet langs kysten

Foto: Ole Brockdorff.

Fremover kan turister, lokale borgere, skolelever og andre lære om livet ved kysten i det nye Kystlivscenter på Blegstrædehagen i Holbæk.

Det nye center blev indviet tirsdag eftermiddag med taler af bl.a. borgmester Christina K. Hansen. Julie Becher, chef for Læring og trivsel i Holbæk Kommune fortalte om de muligheder centret giver børn og unge for at få kendskab til maritime håndværk og Eskil Vagn Olsen fra Museum Vestsjælland fortalte om udstillingen ”Mennesket, Fartøjet og Fjorden”, der fortæller om livet ved og på fjorden, om fjordfiskernes fiskeri, afsætningsmuligheder og de flade strandhusepramme, Isefjords-joller og fiskerbåden ’Flid’.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 5. juni 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply