28. marts 2024
Mikkel Jensen scorer til slutresultatet 4-1 for Holbæk B&I. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I sikrede sig søndag eftermiddag en plads i 2. division i næste sæson med en sejr over Skjold Birkerød.

De første minutter følte de to hold hinanden an men i 10. minut tog Holbæk første skridt til at sikre sig en plads i landets 3. bedste række da Mikkel Jensen bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Ti minutter senere havde gæsterne en god chance ved et frispark uden for feltet. Men bolden gik lige i armene på Holbæks målmand.

i 30. minut øgede Mikkel Jensen holbæks føring, da han gjorde det til 2-0. Scoringen kom sekunder efter at Birkerød havde fået endnu et frispark uden for Holbæks felt. Frisparket blev afværget og endte altså, i stedet i et Holbæk angreb og scoring.

Fem minutter inde i 2. halvleg havde Holbæk B&I en god chance, bolden blev med fuld knald skudt mod gæsterne mål, og selvom Birkerøds målmand blev en smule overrasket over skudet, så lykkedes det ham, at forhindre scoring.

Holbæk var dog langt fra færdig og bare et par minutter efter gjorde Rasmus Suhr Pedersen det til 3-0.

Birkerød fandt kræfter frem godt halvejs inde i 2. halvleg og i 64. minut var det igen tæt på for gæsterne, da et godt skud kom indover foran Holbæks mål til hovedstød – heldigvis for hjemmeholdet var målmanden på plads.

Fem minutter efter var det Holbæk som var tæt på, et skud udefra blev med god fart skudt mod Birkerøds mål, men gik forbi.

Med godt seks minutter tilbage af kampen lykkedes det gæsterne at reducere til 3-1.

Det fik dog ikke Holbæk til at gå i stå, nærmere tværtimod. Udsigten til at man i næsten sæson er tilbage i 2. division gav vist lidt ekstra kræfter og hurtigt fik Mikkel Jensen placeret bolden i Birkerøds mål til slutresultatet 4-1.