9. juni 2023
Foto: Alex Christensen

Foto: Alex Christensen

Foto: Alex Christensen
Foto: Alex Christensen
Lørdag eftermiddag lagde socialdemokratiets statsministerkandidat Mette Frederiksen vejen forbi Ahlgade i Holbæk.

Solen skinnede og maj måned viste sig fra sin bedste side, da den store rødmalede bus med Mette Frederiksen kontrafej rullede ind i Ahlgade og gjorde stop ved Torvet. Her blev partilederen taget imod af begejstrede mennesker – man må formode at det hovedsageligt var socialdemokratiske vælgere. Der blev taget mange selfies og partiets lokale folketingskandidat Kaare Dybvad Bek måtte flere gange agere fotograf så det perfekte billede sammen med Mette Frederiksen kunne blive taget.

Tilstede var også kommunens socialdemokratiske borgmester Christina K. Hansen og Europaparlamentsmedlem og kandidat Jeppe Kofod og kandidat til Europaparlamentet Marianne Hvid.

This slideshow requires JavaScript.

1 thought on “Se billeder og video: Da det socialdemokratiske valgcirkus kom til Holbæk

 1. DOBBELT MORAL !!

  Afskårne Roser – Svineproduktion – Biogas

  Det ville have klædt den socialdemokratiske formand, at hun havde undladt sine afskårne røde roser i denne valgkamp, idet produktionen af sådanne sætter aftryk i CO2 regnskabet.

  Det er nu engang sådan, at dobbeltmoral ikke er dobbelt så godt som moral.

  I DAG udtaler hun sig til pressen med tal for, hvor meget hun og A vil gøre for klimaet. Det skal gøres NU, udtaler hun.

  Men de klimabelastende afskårne røde roser vil hun bare fortsætte med at dele ud. Det kunne ellers have sendt et fint signal om, at hun i det mindste mente, det hun sagde, ved at gøre en personlig indsats.

  Men nej – MEN så passer det jo for øvrigt helt godt sammen i en kommune, hvor man har villet fremme produktionen af gylle fra en stadig stigende svineproduktion ved at forsøge at få bygget et mega biogasanlæg.

  Valg-cirkus skriver redaktøren – ja sandelig.

Leave a Reply